ROJE Espresso Service                          
Julianalaan 17
3247 AH Dirksland
0187-603185

Epoca

Deze machine is uitermate geschikt voor bistro en kleine horeca met een exclusief en gepatenteerd uiterlijk, waardoor deze machine kan worden beschouwd als een innovatie van wereld klasse.

De gebruikte materialen zijn krasvast, roestvrij en tonen geen verouderings verschijnselen. Epoca is een gebruikersvriendelijke en een betrouwbare machine, die de aroma van de koffie volledig tot zijn recht laat komen.

Beschikt over automatische dosering, ingebouwde pomp en vaste wateraansluiting. Heeft een roestvrijstalen body en kunstof zijpanelen in de kleuren rood of grijs. Een pistonmachine vorm gegeven door een topontwerper en toch eenvoudig te bedienen. Moderne elektronica gecombineerd met traditionele componenten zorgen voor een lange samenwerking. Daarnaast heeft de Epoca 2-groep 2 stoomkranen, 1 heet waterkraan en de Epoca 1-groep 1 stoomkraan en heet waterkraan. De Epoca 1-groep is ook verkrijgbaar met een watertank met een inhoud van 2 liter.

Uitvoering: 1-groep - 2-groep

Kleur: rood of antraciet grijs

Optie: koppenwarmer

Wordt standaard geleverd met: 2x  pistons 2-kops, 1x piston 1-kop, piston tamper, doseerlepel, schoonmaak schijf, blindfilterbakje