ROJE Espresso Service                          
Julianalaan 17
3247 AH Dirksland
0187-603185

Rancilio Classe 10

Top klasse machine met een automatische stoompijp en display voor het tonen persoonlijke van logo's en alle machine activiteiten.        

Een innovatieve espresso machine van top klasse die zich kan handhaven naast de allerbeste espresso machine. Om dit te bereiken heeft de firma Rancilio al haar ervaring en haar energie aangewend zodat de classe 10 een volledig nieuwe maatstaf creëert . De classe 10 is ideaal voor een elegante en geraffineerde gelegenheid, welke ook waarde hecht aan traditie verrijkt met techinische nieuwigheden en moderne styling.

De nieuw geconstrueerde zetgroep heeft een pre infusie kamer, die het mogelijk maakt een uitstekende product kwaliteit te bereiken, zodat de smaak en de aroma als beleving weergaloos is.

Classe 10 USB heeft een computer met multifunctioneel display waarin 2 persoonlijke logo's kunnen worden opgenomen, die alle machine activiteiten controleert en weergeeft op de display. Comsumptieteller per toets, uitgifte controle, programmeerbare dosering voor koffie en thee. Elektrische koppenwarmer met drie standen.

Beschikt over een automatisch schoonmaakprogramma. Elektronische temperatuurregeling (boilerdruk). 2 stoomkranen en 2 heet water kranen, waarvan 1 gemengd met vers koud water.

Optie: iSteam - een computer gestuurde stoompijp die volledig automatisch functioneert voor het opschuimen van de melk. Waarbij er 2 mogelijkheden zijn nl. "Cappuccino" voor het opwarmen en opschuimen van de melk en "Melk" voor het verwarmen van de melk. In beide gevallen stopt het systeem automatisch bij de ingestelde bereikte temperatuur.  Het resultaat is een stevig wit compact schuim dat lang mooi blijft staan op uw cappuccino. Het schoonmaken van deze stoompijp is een eenvoudige handeling. Deze vinding is gepatenteerd door Rancilio.

Uitvoeringen: 2-groep, 3-groep, 4-groep

Kleur: grijs - metallic - alumunium

Opties:

  • automatische stoompijp
  • adaptor voor pads