ROJE Espresso Service                          
Julianalaan 17
3247 AH Dirksland
0187-603185

Rancilio

Top klasse en innovatieve machines uit Italië.

Rancilio Classe 10

Top klasse machine met een automatische stoompijp en display voor het tonen persoonlijke van logo's en alle machine activiteiten.        

Een innovatieve espresso machine van top klasse die zich kan handhaven naast de allerbeste espresso machine. Om dit te bereiken heeft de firma Rancilio al haar ervaring en haar energie aangewend zodat de classe 10 een volledig nieuwe maatstaf creëert . De classe 10 is ideaal voor een elegante en geraffineerde gelegenheid, welke ook waarde hecht aan traditie verrijkt met techinische nieuwigheden en moderne styling.

Lees meer: Rancilio Classe 10

Rancilio Classe 7

Deze machine heeft een goede combinatie van funktionaliteit en gebruikersgemak.

automatische dosering van koffie en heet water.  

Lees meer: Rancilio Classe 7

Rancilio Classe 9

Een espresso machine met een sterke persoonlijkheid, robuust en praktisch.

Bediening toetsen met soft-touch paneel met ergonomische verlichting voor bedieningsgemak.

Voor de thee zijn 2 temperaturen in te stellen.

Lees meer: Rancilio Classe 9

Epoca

Deze machine is uitermate geschikt voor bistro en kleine horeca met een exclusief en gepatenteerd uiterlijk, waardoor deze machine kan worden beschouwd als een innovatie van wereld klasse.

De gebruikte materialen zijn krasvast, roestvrij en tonen geen verouderings verschijnselen. Epoca is een gebruikersvriendelijke en een betrouwbare machine, die de aroma van de koffie volledig tot zijn recht laat komen.

Beschikt over automatische dosering, ingebouwde pomp en vaste wateraansluiting. Heeft een roestvrijstalen body en kunstof zijpanelen in de kleuren rood of grijs. Een pistonmachine vorm gegeven door een topontwerper en toch eenvoudig te bedienen. Moderne elektronica gecombineerd met traditionele componenten zorgen voor een lange samenwerking. Daarnaast heeft de Epoca 2-groep 2 stoomkranen, 1 heet waterkraan en de Epoca 1-groep 1 stoomkraan en heet waterkraan. De Epoca 1-groep is ook verkrijgbaar met een watertank met een inhoud van 2 liter.

Lees meer: Epoca