ROJE Espresso Service                          
Julianalaan 17
3247 AH Dirksland
0187-603185

Rancilio

Wij voeren de KRYO 65 van Rancilio in ons assortiment. Deze molen is voorzien van een fraai vormgegeven hopper in food-grade, slagvast polycarbonaat, waarvan 1,3 kg capaciteit maakt dat een klassieke 1kg zak koffiebonen veilig en gemakkelijk worden gegoten. De schuine vorm zorgt voor een constante stroom van bonen naar de maalkamer. De onderkant sluit geometrisch perfect aan bij de hopper: een elegant ontwerp. De comfortabele greep zorgt voor ergonomisch gebruik. De hopper is gemakkelijk te verwijderen om het vullen te vergemakkelijken. Een adapter kit is ook beschikbaar voor direct gebruik van blikken met koffiebonen.

Rancilio KRYO65 OD

Rancillio KRYO65 ODKRYO 65 (On Demand) is voorzien van een hoge capaciteit 64 mm diameter molen die zorgt voor een productie van 3,5 g / seconde. Maling direct in de filterhouder, wat zorgt voor een frisse, goed gedoseerd product. De maalsnelheid, nauwkeurige dosering en een duidelijke, intuïtieve gebruikersinterface maken de KRYO 65 OD de ideale maler-doseerder voor hoge-kwaliteit espresso-gebaseerde dranken.

Maling capaciteit: 7-9 kg / h
Hopper capaciteit: 1.3 kg
Afmetingen: 220×385×575
3 programmeerbare doseringen: enkel, dubbel, eigen instelling.

Rancilio KRYO65

Net als alle Rancilio producten, doet de KRYO 65 de merknaam eer aan: het harmonieuze design en de een hoge ergonomiscge standaard maken het uniek en onnavolgbaar. De bestendige materialen (gegoten aluminium, ABS en food-grade polycarbonaat) en de aandacht voor structurele detail maken dit doseren molen stabiel en betrouwbaar, zelfs bij intensief gebruik.

Maling capaciteit: 7-9 kg / h
Hopper capaciteit: 1.3 kg
Afmetingen: 220×385×575
Dosering: 5.5-10 g

Wij leveren de automaat 65AT en de halfautomaat 65ST.

                                                                                      

Rancilio KRYO Folders

Rancilio_KRYI65OD_front
Rancilio_KRYO65_front
Rancilio_KRYO65OD
Rancilio_KRYO65OD_back
Rancilio_KRYO_back
Rancillio_KRYO65